Galleria Pirkko Liisa Topelius 9.6.-19.6.1997.

Nämä kuvat on tehty etupäässä isäni Frithjof Cornérin ottamista mustavalkoisista valokuvista suurentamalla kuvat ja kääntämällä ne metallilevylle kalkkeripaperin avulla ja sen jälkeen väritin kuvat ja painoin monotypiana.

 Helmiriitta ja Sam Laajasalossa vuonna 1923. Isä pääsi sinne laivalla töiden jälkeen.

 Kuva Vääksystä 1927. Pelle (sittemmin kenraali Siilasvuo) ja Helmiriitta lukevat Pääskystä. Vietimme siellä monta kesää.

 Helmiriitta ja nalle ikkunassa noin 1927.

 Rippikoulukuvani vuonna 1935. Lauri Pohjanpää oli pappina. Hän sanoi silloin, että nykyinen sukupolvi elää entisten sukupolvien uskonnollisesta pääomasta.

 Viimeinen kuva miehestäni Reino Honkasesta Uudenkaupungin edustalla olevalla Isokarin majakalla v. 1968. Kuvan otti Tapio Karhu. Tapasin mieheni ollessani kanttiinilottana Antrean Viskari kylässä navetan vintillä jossa näytettiin elokuvia vuonna 1944.Reino Honkanen oli Kivennavalta kotoisin ja joutui talvisodan syttyessä sytyttämään kotitalonsa tuleen, mutta jatkosodan aikana rakensi talon veljensä kanssa uudelleen. Velipoika kävi myöhemmin taloa katsomassa ja ympärillä oli mansikkaviljelykset. Silloinen isäntä väitti rakentaneensa talon, mutta Reinon veli Martti näytti portaan kivijalkaa, johon hän oli kirjoittanut sementtiin vuosiluvun 1944. Reino oli Merenkulkuhallituksen päävahtimestari. Kun hän viimeisen kerran auttoi takkia Vällärin päälle, hän sanoi, että sovitaanko niin ensi kerralla, että saan palkankorotuksen tai pannaan jäänsärkijät seisomaan.

Päivämiehen toimittaja Samuli Pentikäinen mieltyi kuvasarjaan ja sen kuvista tehtiin kirja Sideharsosiivet. SRK 1999.